Masterplan Cetatea Banilor City in City

Orașul nostru se extinde și se dezvoltă! Dorim ca locuitorii să fie mândri de orașul lor, de aceea încercăm să construim ceva sustenabil pentru o comunitate durabilă.

Unul dintre obiectivele principale ale Masterplanului Craiova este îmbunătățirea infrastructurii orașului, de asemenea, un accent puternic se pune și pe dezvoltarea economică. Proiectul vizează și dezvoltarea turismului, prin crearea de noi atracții turistice.

Proiectul implică o serie de intervenții complexe la nivel urban și se desfășoară pe o perioadă îndelungată pentru a asigura o dezvoltare sustenabilă și pe termen lung a orașului. De asemenea, proiectul prevede creșterea numărului de locuri de muncă prin dezvoltarea sectorului de servicii și a turismului.

Masterplan Cetatea Banilor City in City este un proiect ambițios care vizează îmbunătățirea calității vieții locuitorilor orașului și creșterea atractivității sale ca destinație turistică și de afaceri. Proiectul este bazat pe o abordare integrată și durabilă și are ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii orașului, atragerea de investiții și dezvoltarea economică, dezvoltarea culturală și turismul.